Virtual Assistant

Virtual Assistant of VA wat houdt dit nu precies in?

Misschien heb je er al meer over gehoord, werk je al met een VA of ben je nog zoekende? Wil jij jouw website laten optimaliseren of laten bouwen?

Ik ben gelukkig geen sprookje maar werk als ondernemer voornamelijk online en op afstand, thuis of soms op een andere locatie. Hierdoor ben ik zeer flexibel en kan ik overal ter wereld werken. Jou ondersteunen met zaken waarin jij wat minder goed bent. Of als jij er gewoon de tijd niet voor hebt. Jij kunt je dan weer met jouw passie en belangrijkere zaken bezighouden terwijl de randzaken worden overgenomen en op rolletjes verlopen. Ik ben een Virtual Assistant voor de B&B eigenaar die net start of al jaren een mooie B&B heeft, die zijn of haar website nog moet opbouwen of nodig moet opfrissen en optimaliseren. Kortom een betere zichtbaarheid en gevonden worden.

Als VA zorg ik voor mijn eigen werkplek, verzekeringen, opleidingen en apparatuur. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over die extra kosten die je bij een vaste medewerker wel zou hebben. Zo werk ik voornamelijk in de cloud en met programma’s en tools zoals Skype, Outlook, G-mail, Trello, WordPress, Moneybird et cetera. Het werken op deze manier maakt het samenwerken flexibel en vraagt om wederzijds vertrouwen. Mijn doel is immers een tevreden klant.

Kennismaken? 

Ik ben een mensen-mens en leer jou en je bedrijf graag eerst even kennen in een kennismakingsgesprek. Dit kan via een leuk Skype-gesprek.  Maar natuurlijk ook bij jou op kantoor of op een andere locatie. Daarnaast spreken wij samen af hoe de ondersteuning er uit komt te zien. Wat zijn jouw wensen en doelstellingen. Welke werkzaamheden betreft het. En hoeveel uur aan ondersteuning kun je gebruiken.

Dus zit jij voor die fles te dromen over je passie, meer vrijheid en minder randzaken? Nee niet wrijven dan gebeurt er natuurlijk niks, maar neem gewoon contact op met mij, Your Genie in a Bottle!