Over mij

Over mij

Buongiorno,

Mijn naam is Maureen Rijkers en op dit moment woon ik in Mijdrecht, Nederland. Ik woon samen met 3 papegaaien en 2 geadopteerde katten uit Griekenland. Ik heb een leuke vaste baan als secretaresse. Leuke collega’s, leuk uitdagend werk, maar toch blijft het kriebelen om zelf te gaan ondernemen.

En waarom niet 1 + 1 = 2!

Werken als Virtual Assistant en een B&B runnen op Sicilië.

Tenminste dat is mijn droom om dit  te gaan combineren. De mooie Italiaanse taal ben ik al aan het leren. Waarschijnlijk denk je nu dat kan toch niet samen, dan is jouw VA werk toch maar tijdelijk? Niets is hier van waar, als VA kan ik overal werken waar ik wil. Op tijden en dagen die ik wil en wat mogelijk is. Jij weet als B&B eigenaar dat er ook rustigere periodes zijn, minder gasten, of je gaat in de winterperiode dicht. Of je gaat misschien zelf een keer weg. Juist in die tijden wil ik graag andere B&B eigenaren helpen met hun website, boekingen en eventuele andere taken. Zodat deze zaken doorlopen als je er even niet bent. Sparren voor nieuwe ideeën voor als je weer open gaat.

Mijn droom is om een B&B te starten op Sicilië. Een prachtig eiland met veel cultuur en aardige mensen. In september 2017 ben ik hier twee weken op rondreis. Als soloreiziger met een huurauto en een paar B&B’s die vooruit geboekt zijn. Spannend maar ook supergaaf! Tijdens deze reis gaat het steeds meer kriebelen en bij een van de mooie Agriturismo’s denk ik, ik wil dit ook! Een mooi huis, in een mooi zonnig land en genieten met zijn allen aan een lange tafel. Na mijn reis ben ik zo enthousiast dat ik Saskia Balmaekers van Ciao Tutti mijn droom vertel. En wat wil het feit, diezelfde week begint er een opleiding bij de DroomplekAcademie waar zij mij naar verwijst. Mijn Gouden Gasten Concept van Nel en Hans. Ik ben er zonder twijfels ingesprongen en wat een mooie ontdekkingsreis!

Ik wil de wereld een beetje leuker maken, door mensen blij te maken, mensen te verzorgen, te organiseren en mensen bij elkaar te brengen.

“Zorg dat de gast het bezoek ziet als een cadeautje. Daarmee creëer je een voorsprong op de concurrentie.”

Deze droom sluit hiermee ook heel erg aan op mijn wens om als Virtual Assistant te werken voor andere B&B’s. Daar kan ik ook weer veel van leren. Ik wil namelijk hun website weer op de kaart zetten. Optimaliseren en aanpassen aan de huidige eisen die jouw ideale gast stelt en hiermee zorgen dat ze weer bereikbaar en zichtbaar worden. Of als iemand net begint met zijn of haar B&B, daar een mooie website voor bouwen.

 

IMG_1685

Fantastisch toch? Een VA en tools het werk laten doen, dus meer tijd voor andere leuke dingen!

Als B&B’s bij meerdere boeking sites ingeschreven staan, dan is het overzicht ook al een stuk moeilijker en kost het veel tijd en werk om dat in te kloppen. Terwijl er channelmanagers zijn die alles van die diverse boekingssites voor jou bij elkaar zoeken en zorgen dat er geen dubbele boekingen zijn. Daar hoef je niets meer voor te doen. Fantastisch toch? Een VA en tools het werk laten doen, dus meer tijd voor andere leuke dingen!

 

Voldoening, groeien en uitdaging!

Dit is wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt en voldoening geeft!  Mensen weer blij maken met hun B&B of bedrijf.

Ik hoop jou snel te ontmoeten voor een fijne samenwerking!

Ga jij de uitdaging aan?

IMG_4252

Mijn gegevens

Hoewel de ondersteuning op afstand is, vind ik het prettig om een eerste kennismaking live te doen via Skype, MS Teams of FaceTime.

 

Neem contact op

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.